All in one shops

U kent ze vast wel, die grote zakenwaar ze alles op electra en e;ectronica gebied verkopen, BCC, Cool Blue etc. Nou al deze grote jongens hebben ook een vestiging in Webwinkelstraatje.

Witgoed

sommige mensen shoppen liever bij een speciaalzaak. Dat geldt natuurlijk ook voor grote uitgaven die je maar eens in de 10 jaar of meer doet., zoals witgoed. Men koopt een koelkast of wasmachine liever bij een specialist met écht verstand van zaken.

Audio en TV

Ook voor je beeld- en geluidsapparatuur stap je natuurlijk niet even bij de kruidenier binnen maar voor kwaliteit ga je naar de specialist. Webwinkelstraatje zet de beste voor je op een rijtje

Computer

De PC, laptop, tablet, we kunnen niet meer zonder! In ieder huishouden is tegenwoordig minimaal één van deze apparaten aanwezig. Of het nu is voor werk, school of gewoon het onderhouden van de sociale contacten, zonder ons “Elektronische brein” zijn we nergens! Voor uw pc’s en randapparatuur bent u hier aan het juiste adres!

Telefoon

Niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij, de smartphone. Die willen we allemaal! Maar welke, tiental aanbieders, honderden modellen, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Kijk en vergelijk voor je een keue maakt. Gelukkig heeft Webwinkelstrattje alle tijd voor je.

Abonnementen

Bij elektronica hoort een abonnement. Een noodzakelijk kwaad maar het is niet anders, Of het nu gaat om je telefoon, om internet of om de TV of een combinatie. Zonder abonnement heb je niets aan je dure toestel. vind ze hier allemaal. Ten minste,… de goede en betrouwbare.