Sportvoeding

In aanvulling op een gezond voedingspatroon kunnen enkele supplementen een positief effect hebben op de sportprestatie of herstel na inspanning. Voor intensieve sporters en (top)atleten, die meer dan 3 keer per week 1 tot 2 uur of meer trainen, kunnen bepaalde supplementen helpen er nog nét wat meer uit te halen. laat je goed informeren door je coach, de sportschool of arts, ga niet lukraak slikken en houd je vooral aan de aanbevolen hoeveelheden!

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal aanbieders die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

Myprotein.com – Europa’s Nr.1 in Online SportvoedingMet meer dan 350 eigen producten en een geruststellende prijsgarantie, kunnen klanten er zeker van zijn dat ze bij Myprotein aan het juiste adres zitten wat betreft hun voeding- en gezondheidswensen.

Bodylab is een online winkel voor supplementen en sportvoeding. Of je nou spieren wilt opbouwen, een slank lichaam wilt nastreven of jouw sportprestaties wilt verbeteren – bij Bodylab vindt iedereen de juiste producten om zijn doelen sneller te bereiken.

SuperSmart

SuperSmart NL  With over 25 years’ experience in the food supplements market, our focus remains on providing top quality products which are scientifically validated. As a pioneer in the European nutritional supplements market, Supersmart.com is a key player today.

Muscle Meals bereid sportmaaltijden op maat en afgestemd op persoonlijke sportdoelen. Voorbeelden van sportdoelen waarbij de meals van Muscle Meals ondersteunen zijn: afvallen, droog trainen, of aankomen (in spiermassa).

Fitwinkel.nl is de plek om sportieve doelen te bereiken. Fitwinkel.nl biedt fitnessapparatuur, fitnesskleding en sportvoeding aan van alle grote fitnessmerken in de wereld. Met het grote distributiecentrum in Hengelo is vrijwel alles uit voorraad leverbaar waardoor Fitwinkel een ‘voor 22.00 besteld, morgen in huis’ beleid hanteert.

3Action sportvoeding
Internet-Sport&Casuals.com is een sportieve, fashion gerichte webwinkel waarbij Internet-Sports&Casuals.com excelleert in scherpe  aanbiedingen op het gebied van sport en casuals. Wanneer men op zoek is naar sportartikelen voor badminton, volleybal of bijvoorbeeld darts dan is men bij Internet-Sports&Casuals.com aan het juiste adres. Maar ook voor fashion sportkleding 

Flinndal is een van de grootste aanbieders van voedingssupplementen in Nederland. Flinndal gelooft in producten van hoge kwaliteit met een optimale dosering voor een eerlijke prijs. Daarom is ervoor gekozen alleen het eigen merk voedingssupplementen te verkopen. Zo weten ze zeker dat er producten worden verkocht volgens de laatste wetenschappelijke inzichten die voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Als een van de meest bekende sportvoedingsspecialisten ondersteunt Bodygymshop.com elke liefhebber van sport en gezondheid. Naast de verkoop van betrouwbare voedingssupplementen, geeft Bodygymshop.com een passend advies op het gebied van sport en voeding.

Natuurlijk Presteren is  gespecialiseerd is in voeding en natuurlijke voedingssupplementen. De samenstellingen van de natuurlijke voedingssupplementen die dit bedrijf verkoopt, zijn altijd gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. 

PUR YA

Superfoodmarkt.nl is sinds 2011 gestart als online shop om superfoods en natuurlijke supplementen in de Benelux te promoten. Op verzoek van klanten is het assortiment in 2013 en 2014 uitgebreid met natuurvoeding en dieetproducten (glutenvrij, suikervrij, lactosevrij).

Houseofnutrition.nl heeft een gevarieerd assortiment met hoogwaardige sportvoeding, sportaccessoires en sportkleding en ondersteunt, adviseert en helpt jou waar dat nodig is. Zo haal jij het meeste uit iedere sportsessie. Dit doen wij al bijna 35 jaar! Je sport om fitter te worden. Om een sterkere versie van jezelf te maken. Fysiek gezond en zeker ook mentaal gezond.

Overloadworldwide.nl biedt een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan supplementen. De Fundamentals supplementen lijn van Overloadworldwide.nl biedt duidelijkheid in het ‘oerwoud’ aan supplementen waar de consument veelal in verdwaald, door middel van de unieke en innovatieve Fundamentals supplementen. 

Muscle Meals bereid sportmaaltijden op maat en afgestemd op persoonlijke sportdoelen. Voorbeelden van sportdoelen waarbij de meals van Muscle Meals ondersteunen zijn: afvallen, droog trainen, of aankomen (in spiermassa).

PerfectBody.nl Internet-shop is de winkel op het internet voor diverse (sport)voeding en afslankproducten tegen de laagste prijs, met prijsgarantie. PerfectBody.nl levert alles uit voorraad en bezorgen gratis binnen 24uur thuis met TPGpost.

Stacker2 is ruim 15 jaar een begrip en een van Europa’s meest toonaangevende merken op het gebied van sportvoeding en supplementen.
StackerOnline.com biedt het volledige assortiment aan Stacker producten direct aan, waarbij StackerOnline.com directe, snelle levering van alle producten in alle smaken en formaten kan garanderen.

Webwinkelstraatje tips

GezondheidGezondheid
Gayavit