Zonvakanties

lekker koffer pakken, stap in het vliegtuig de trein of bus, of met je eigen auto, en dan op weg naar de zon! lekker aan het water met een cuba libre, kids op de glijbaan , muziek je op de achtergrond en de zon op je bast. Jammer dat t zo weer over is.

Wintersport

zodra de dagen weer korter worden gaat het kriebelen. De Kou in de lucht, je kan de sneeuw bijna ruiken, Op naar de bergen mensen, de lange latten op en roets, de berg af. En  ‘s-avonds apres ski. het grote genieten

Verre reizen

Wie verre reizen maakt kan veel verhalen, een oude wijsheid maar nog altijd even waar.  Overal is wat te zien, je raakt nooit uitgekeken. Ontdek alle uithoeken van de wereld met onze specialisten in verre reizen

 Actieve reizen

Niet iedereen wil op vakantie lui aan het zwembad of op het strand. Aktieve vakanties worden steeds populairder, heerlijk hiken in de bergen, fietsen door de bossen, zeilen, skaten of paardrijden. Alles kan en ligt voor eenieder binnen bereik.

Campings en vakantiewoningen

Camping, glamping bungalo of vakantiepark. Heerlijk je eigen huis voor jou en je gezin  of je vrienden. alle vrijheid van komen en gaan of je nu voor rust gaar of  voor aktie. met onze vakantiewoningen zijn er mogelijkheden te over.

Stedentrips, dagje uit en weekendje weg

Even een paar dagen uit de sleur van het dagelijkse leven, lekker naar een hotelletje in een leuke stad of midden in de natuur. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen staan.

Hotels

de perfecte plek om je hotel te boeken, heel veel keus en de beste prijs.

Vliegtickets, bus en treinkaartjes en huurauto’s

Boek hier on-line je vliegticket, vergelijk de prijzen en je zit voor een prikkkie op je plaats van bestemming. Niet vliegen? dan kan je ook altijd  met trein bus of auto naar de plaats van bestemming.

 

 

AIRB & B

Dé manier om voor een mooie prijs een vakantieverblijf te boeken, flats en appartementen van particulieren die hun huis voor een korte periode verhuren, tegen zeer betaalbare prijzen en vaak op de mooiste plekken van stad , dorp of streek.