Uitgaan en theater

Eens in de zoveel tijd moet je er even uit, een hapje buiten de deur, een mooi toneelstuk of musical, een pretpark of een bioscoopje. Een avondje naar de kroeg, de club of een concert, de manier om weer op te laden  zodat je weer even tegen de hectiek van alledag kunt.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal webshops die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

 

Het Laatste Tafeltje

HetLaatsteTafeltje.nl is hét platform voor Last Minute DinerDeals. Op HetLaatsteTafeltje.nl staan dagelijks lokale lunch- en dineraanbiedingen aangeboden. Naast een uniek platform voor last minute aanbiedingen, is HetLaatsteTafeltje.nl 

International Amsterdam Motor Show 2020 is een uniek evenement in Amsterdam waarbij de bezoeker 5 dagen lang kunt genieten van 50.000m2 aan auto’s. Van supercars en de meest extreme hypercars tot aan unieke showauto’s. Dit jaar kan de bezoeker genieten van een line-up met meer dan 300 auto’s.

Tours & Tickets ligt in het hart van Amsterdam en heeft ruim 30 jaar ervaring als flexibele touroperator. Tours & Tickets is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse excursies (met een meertalige gids) in Nederland en België.

Wildlands Adventure Zoo Emmen wil bezoekers op een prettige, recreatieve manier betrekken bij de levende natuur. De combinatie van vaak grote groepen dieren, aangename beplanting en spannende exposities maakt van Wildlands Adventure Zoo Emmen een unieke organisatie.

De beste dierentuin deals vind je op Tripper.nl

Tripper biedt consumenten de mogelijkheid om tegen exclusieve kortingen – tot wel 90% – te genieten van de beste deals voor onder meer:
– Sauna’s; – Pretparken; – Dierentuinen; – Theaters; – Evenementen;

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Boten, accessoires, onderdelen, , spectaculaire clinics, scherpe aanbiedingen én een echte veiling. Het event is de perfecte start van het watersportseizoen, van 6 t/m 10 maart in RAI Amsterdam.

Viagogo, de ticketmarktplaats voor concert, sport, kunst & theater en festivaltickets. Wanneer een evenement uitverkocht is kan men hier nog terecht voor tickets, inclusief garantie. Via PayPal is het veilig om online de aankoop te voltooien. Daarnaast worden de tickts veilig of online (e-ticket) of via een UPS koerier geleverd!

Musement.com is een online booking platform welke reizigers over de hele wereld in staat stelt om on the go activiteiten, tickets, attracties, city-passes en meer te vinden en te boeken.

De beste deals voor de leukste pretparken vind je op Tripper.nl!

Tripper biedt consumenten de mogelijkheid om tegen exclusieve kortingen – tot wel 90% – te genieten van de beste deals voor onder meer:
– Sauna’s; – Pretparken; – Dierentuinen; – Theaters; – Evenementen;

Thuisbezorgdienst NL heeft meer dan 7.000 bezorgrestaurants waar bezoekers online eten kunnen bestellen. Dankzij de hoge naamsbekendheid en de vele aangesloten restaurants

Bbqengourmet.nl verzorgt de catering door heel Nederland en België. U kunt bij Bbqengourmet.nl voor elke gelegenheid bestellen. Bbqengourmet.nl bezorgt aan huis, bij groepsaccommodaties en vakantieparken, bedrijven en op buitenlocaties.

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, bestaat uit 7 parken. In Nederland vindt men het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden. In België bevindt zich het themapark Plopsaland De Panne, het op dezelfde site gelegen waterpark Plopsaqua De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen.

Oppasland,   een avondje uit willen maar geen oppas voor de kids? Oppasland heeft veilige geteste oppasservice zodat u zonder zorgen evan uw avondje kunt genieten.

Met Tapperuse betalen gebruikers per minuut, dus alleen voor de tijd dat ze ergens zijn, of de tijd dat je iets gebruikt. ‘Tappen®‘ noemen we dat. Het is heel makkelijk en de app geeft toegang tot vele leuke locaties in heel Nederland.

Houd je van water, slingerende glijbanen, bubbelbad en een buitenstrand? Dan moet je zeker naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen komen en genieten van het tropisch avontuur in waterpark Aqua Mexicana. Roetsj van een van de glijbanen, met je eigen muziek en spetterende lichteffecten en plons honderd meter verder in het water