Naar school

Kleine kinderen worden groot. Eens komt de dag dat je met een traan in je oog ze naar hun eerste schooldag begeleid, vele, vele jaren zullen ze dag in dag uit naar school gaan en daar hebben ze spullen voor nodig, Van pen en papier tot schooltas en laptop. Gelukkig vind u alles wat uw kind nodig heeft hier.

 

Wat is Vindiqoffice.nl?
Vindiqoffice.nl levert in heel Nederland en België kantoor-, school- en hobby-artikelen en is een businesspartner van Spicers, een van de grootste leveranciers van office supplies in Europa.

Hulp met leren – Heutink voor thuis
Heeft jouw kind een andere manier van leren? Dan is school wellicht een worsteling.

Heutink voor Thuis helpt ouders met kennis, informatie en hoogwaardige en educatieve producten. Kinderen groeien al meer dan 105 jaar met behulp van de materialen en kennis van Heutink. Bijna alle scholen en kinderopvangcentra in Nederland kopen namelijk hun lesmethoden, ontwikkelingsmaterialen, knutselspullen, schoolmeubilair en hardware bij Heutink. Deze ontwikkelingsmaterialen worden wereldwijd door scholen in meer dan tachtig landen gebruikt.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en u ziet het meteen: nergens anders vind u die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Dat maakt HEMA uniek.

Moeite met het leren voor je school- en/ of eindexamens? Digistudies is een e-learningplatform dat uitlegvideo’s, begrippenlijsten, oefenvragen en meer aanbiedt voor bovenbouwleerlingen die , of doen. De uitlegvideo’s bestaan uit illustraties en audio.

De nieuwe schoolagenda's zijn binnen!

Internet-Toys is de grootste en leukste online speelgoedwinkel van Nederland. Hier koopt men voordelig en snel het  mooiste speelgoed van onder andere LEGO, Playmobil, VTech en Fisher-Price. Blader door de categorieën en  ontdek ons uitgebreide assortiment.

JoyBuy.com is onderdeel van de Chinese e-commerce gigant JD.com en biedt een brede selectie authentieke Chinese producten aan van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Bestellingen worden snel en betrouwbaar bezorgd bij de klant.