Top 15: Witgoed en keukens

sommige mensen shoppen liever bij een speciaalzaak. Dat geldt natuurlijk ook voor grote uitgaven die je maar eens in de 10 jaar of meer doet., zoals witgoed. Men koopt een koelkast of wasmachine liever bij een specialist met écht verstand van zaken. Deze echte specialisten zitten natuurlijk ook in uw webwinkelstraatje!

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal webshops die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

consumenten kunnen bij Expert.nl terecht voor al het witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer! Expert.nl staat voor beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook online houdt Expert.nl vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal

Sinds 40 jaar is Skala actief in de verhuur van consumenten elektronica. Op de website van Skala kan de bezoeker een apparaat bestellen.
Apparatuur huren bij Skala betekent kiezen voor het betalen per maand. Door voor Skala te kiezen hoeft de consument ‘grote’ aankopen niet meer uit te stellen tot het aankoopbedrag bij elkaar is gespaard.

EP: De elektronica- en witgoedspecialist

EP.nl is een winkelformule van ElectronicPartner waarbij 80 ondernemers zijn aangesloten. Op de webshop EP.nl wordt er een breed assortiment aangeboden met hoogwaardige consumentenelektronica van alle bekende merken. EP: staat voor een hoge kwaliteitsstandaard en deskundig advies.

De Witgoed Outlet, de nummer één in nieuwe (Outlet) en Tweedekans witgoed en consumenten-electronica. Dit zijn producten met een lichte krasje of deukje en scherp geprijsd. Altijd met garantie en topservice geleverd. Van AEG tot en met Zanussi: ongeacht het budget is er altijd een geschikt product te vinden. Wij verkopen o.a. A-merken wasmachines, koelkasten, vaatwassers, wasdrogers en LCD / LED televisies.

Boilermarkt is de specialist in kleine boilers, grote boilers en doorstroomboilers. Bij elkaar opgeteld zitten zij met 84 jaar aan ervaring in deze branche verdeeld over 3 medewerkers die 24/5 voor de klant klaarstaat.Klanten van Boilermarkt weten dat zij hier terecht kunnen voor gespecialiseerd advies én montage.

New Power Energy biedt plug & play zonnepanelen die gemakkelijk zelf geplaatst kunnen worden. Heb je een plat dak of genoeg ruimte in je tuin? Met de complete Home Solar Set van Newpower start je eenvoudig met het besparen van je energiekosten. Steek de stekker in een stopcontact en wek je eigen zonne-energie op.

Voordelig witgoed bestellen

Voordeligwitgoed.nl biedt schillende soorten witgoed aan voor zeer voordelige prijzen! Het aanbod keukenapparatuur bestaat o.a. uit: afzuigkappen, koelkasten, magnetrons en vriezers. Voordeligwitgoed.nl heeft een eigen bezorgservice, scherpe prijzen en biedt een volledige garantie. 

Refurbished Witgoed met 2 jaar garantie, uitvoerig getest.

Refurbishwitgoed.nl heeft een breed online aanbod refurbished witgoed producten met uiteraard de juiste voorwaarden en garantie tegen de laagste prijzen. Het aanschaffen van witgoed is voor elke consument een flinke investering en Refurbishwitgoed.nl speelt hierop in door de mogelijkheid te bieden enorm veel kosten te besparen en toch een A merk aan te schaffen.

Webwinkelstraatje tips

MDAMDA