Skip the lines!

U wilt naar een museum, evenement, een concert, een pretpark of een sportwedstrijd maar u heeft geen zin om eerst een hele poos in de rij te moeten staan voor een ticket? geen probleem, de aanbieders op deze pagina hebben dé oplossing! Bestel uw ticket hier veilig online!

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal aanbieders die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

Tiqets heeft als missie om cultuur toegankelijker te maken door wereldwijd mensen te helpen om musea en attracties te ontdekken en bezoeken. Dankzij de meer dan 4.700 producten in meer dan 60 landen heeft Tiqets voor ieder wat wils.  

Op Dagtickets koop je eenvoudig, snel en veilig direct tickets voor meer dan 65 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in heel Europa. Het aanbod groeit nog steeds. Daarmee levert Dagtickets een compleet aanbod van tickets voor verschillende dagjes uit.

Amsterdam Marketing, een publiek-private non-profit stichting, is de citymarketingorganisatie voor de Metropool Amsterdam. Amsterdam Marketing is dé gids voor bewoners, bedrijven, startups, talent, congressen en (inter)nationale bezoekers.

Tours & Tickets ligt in het hart van Amsterdam en heeft ruim 30 jaar ervaring als flexibele touroperator. Tours & Tickets is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse excursies (met een meertalige gids) in Nederland en België. Daarnaast biedt Tours & Tickets gereduceerde fast-track tickets voor diverse populaire musea, attracties en rondvaarten, dus geen lange wachtrijen

Bodyworlds.nl neemt de klant mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. Met meer dan 200 echte geplastineerde lichamen, leert Bodyworlds.nl de bezoekers alles wat men ooit wilde weten over de eigen anatomie.

Expertise en professionaliteit is waar het bij Lovers.nl om draait. Deze lokale expert heeft jarenlange ervaring in het organiseren van canal cruises. De boten zijn in perfecte staat van onderhoud en de tijdschema’s worden strak gepland. Al sinds de oprichting zijn dit de belangrijkste speerpunten van de rederij.

Premier League tickets

P1 Travel voorziet haar klanten gemakkelijk van officiële tickets voor de beste sport- en muziekevenementen wereldwijd! Of het nu gaat om voetbal, rugby, tennis of de Olympische Spelen: je vindt het op www.p1travel.nl

Ontdek in het museum de verborgen wereld van het Red Light District. Neem een kijkje achter de schermen van een van de oudste beroepen ter wereld en ervaar hoe het is om achter een van de bekende ramen te zitten. Ontdek alle geheimen van de Amsterdamse prostitiutie, bezoek de kamers waar ze in werken en lees de verborgen erotische verhalen van bezoekers.

Sportreizen.com is de organisatie voor een onvergetelijke sportreis. De organisatie is gespecificeerd in het aanbieden van compleet georganiseerde reizen inclusief vervoer / verblijf / entree voor de populairste sportevents. Sportreizen.com heeft al vele honderden sportfans een unieke experience mogen leveren.

De beste dierentuin deals vind je op Tripper.nl

Op Tripper.nl zijn de leukste deals te vinden voor de beste prijs. Dagelijks wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe deals, zoals pretparken, dierentuinen, sauna’s, restaurants en meer. Tripper staat voor korting, gemak en snelheid. Men koopt tickets met (hoge) korting. Deze tickets zijn direct beschikbaar en vervolgens geniet men van een heerlijk dagje weg met het gezin

Xtracold.com (De Amsterdam Icebar) is een van de coolste locaties in de stad (letterlijk)  Amsterdam. Deze fantastische bar wordt op een constante temperatuur van -10 ° C gehouden en alles is volledig gemaakt van ijs. De bezoekers kunnen zich laten verrassen door deze fantastische ervaring en unieke locatie terwijl men geniet van heerlijke drankjes.

Sportreizen.com is de organisatie voor een onvergetelijke sportreis. De organisatie is gespecificeerd in het aanbieden van compleet georganiseerde reizen inclusief vervoer / verblijf / entree voor de populairste sportevents. Sportreizen.com heeft al vele honderden sportfans een unieke experience mogen leveren.

Webwinkelstraatje tips