Meubels en stoffering

Een leuk nieuw meubelstuk om de boel wat op te fleuren of een complete make-over van je huis, van designer meubels tot betaalbare fabrieksproductie. Hier bent u aan het juiste adres

Verlichting

Waar zouden we zijn zonder verlichting, Juist, in het donker. Maar licht is meer dan alleen maar niet donker, Lampen maken sfeer in huis, geven warmte, gezeligheid en intiemiteit. Van klassiek tot modern, hier vindt u wat u zoekt!

Woonaccessoires

Potten, pannen, keukengerei, maar ook zaken als handdoeken, glazen en borden, een asbak en een prullenmand en natuurlijk wandversiering. Kortom al die kleine zaken die een huis een thuis maken, waar in geleefd wordt.

Doe het zelf

Een mannen pagina? Echt niet, die tijd is helemaal voorbij Een hamer en een zaag zijn tegenwoordig gereedschappen waar iedereen mee overweg kan,  net als de verfkwast en de schuurmachine. Doe het zelf is dan ook meer en meer doe het samen geworden.

Tuin en balkon

Je tuin is de kroon op je huis, Jouw eigen stukje groen waarje kunt zitten feesten, BBQ-en  of gewoon van het mooie weer genieten. Of je nu een hectare hebt of een klein balkonnetje, Het is jouw stukje natuur, jouw eigen private wereldje.

Dieren benodigdheden

 De meest gebruikelijke gezelschapsdieren in Nederland en België zijn: de hond, de kat, het konijn en de goudvis, maar ook knaagdieren, fretten, vogels en vele andere dieren als ook paarden en vee. Alles voor uw favoriete dier vindt u hier.