Wijn, chocolade en andere lekkernij

Klassiek is natuurlijk ook een mooie fles wijn, een likeur of een fles gedestilleerd als cadeau. Ook de bonbons en chocolade zijn natuurlijk een geliefd bij gever en ontvanger maar de laatste tijd is ook de groente of fruitmand of een pakket delicatessen als gift in opkomst

 

In de webwinkel van DeWijnsite.nl kan men gemakkelijk en snel wijn en champagne bestellen van onder andere de grote champagne huizen Veuve Clicquot en Moët & Chandon. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op DeWijnsite.nl.

TastyPresent.nl is dé specialist in chocolade geschenken en biedt gebruikers de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op een unieke manier over te brengen, namelijk in heerlijke chocolade. All year round richt TastyPresent.nl zich op bijzondere ‘geefmomenten’; speciale momenten in een jaar

Koffievoordeel

Koffievoordeel verkoopt uitsluitend premium koffie via internet voor een spectaculair lage prijs. Dankzij een scherp inkoopbeleid is het mogelijk om absolute top koffie aan te bieden ver onder de normale winkelwaarde en beschikt over een enorm assortiment koffie afkomstig uit alle toonaangevende koffie gebieden over de hele wereld. 

Beschuitje.nl

Beschuitje.nl, laat uw bezoeker zichzelf of een ander verwennen. Dagelijks bezorgen zij diverse ontbijtjes bij de mensen thuis of op de zaak. Dit genot begint al vanaf € 20,- per persoon. Zij leveren 7 dagen per week tussen 06:00 & 13:00 uur. Dus ook de uitslapers kunnen met een heerlijk ontbijt gewekt worden. E

www.wijny.nl
Wijny.nl is de website voor trendy & exclusieve wijnen, champagnes en accessoires. Bij Wijny.nl kunt u voordelig wijn bestellen en laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Bij u thuis, op het werk of juist bij een vriend of kennis, inclusief een eventuele persoonlijke boodschap.
Taartenwinkel.nl
Taartenwinkel.nl is een internationale taartenbezorgservice die al geruimte tijd bezig is om kwaliteitsservice te bieden. Taartenwinkel.nl zoekt over de hele wereld de dichtsbijzijnde ambachtelijke bakkers voor elke opdracht, ambachtsverse taarten die gedecoreerd kunnen worden met uw foto, tekst of bedrijfslogo.

Van kleine bestellingen voor verjaardagen tot grote orders taart met bedrijfslogo voor bedrijven, de bakkers draaien hun hand er niet voor om. 
Het ruime assortiment wordt van bodem tot opmaak met vakmanschap bereid én tevens gekoeld aan de deur bezorgd. Ook afhalen in Haarlem is mogelijk. 

Mijn slijter levert ook aan u!

Mijnslijter.nl heeft een compleet assortiment zoals u dat van een online slijter mag verwachten. Het assortiment wordt dagelijks bijgewerkt en zal in de toekomst alleen maar groeien. Mijnslijter.nl levert middels een eigen bezorgdienst in de regio Gelderland en middels een gespecialiseerde bezorgdienst in de gebieden daar buiten.

Onze banketbakkers bakken elke dag de lekkerste verse taarten en maken overal in Nederland mensen blij met heerlijke traktaties. Of het nu gaat om een felicitatie, traktatie, bedankje, iemand succes wensen, de geboorte van een kind, een blijk van waardering,of gewoon lekker voor jezelf, met gefeliciTAART.nl is er altijd iets te vieren

Candyonline.nl is dé online snoepwinkel en heeft ruim 4500 producten!! De bekende (schep)snoepsoorten en daarnaast ook een groot aanbod import snoep, koek én frisdrank uit Amerika, Engeland, Scandinavië en Australië.

Gin Fling is een (online) gin-shop voor mensen die van gin houden of er meer over willen weten. Gin Fling verkoopt gin uit heel Europa, evenals de VS, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland . De grote merken zijn aanwezig, zoals Gordon’s, Bobby’s, Hendrick’s, evenals kleinere, meer ambachtelijke distilleerderijen zijn vertegenwoordigd,

Het Laatste Tafeltje

HetLaatsteTafeltje.nl is hét platform voor Last Minute DinerDeals. Dagelijks lokale lunch- en dineraanbiedingen aangeboden. Naast een uniek platform voor last minute aanbiedingen, is HetLaatsteTafeltje.nl ook een plek waar maximaal geprofiteerd kan worden van hoge kortingen zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit en service. 

De betere promo's, feestwijnen bij wereldwijnonline

Wereldwijnonline.nl levert witte wijn, rode wijn, rosé, dessertwijn, biologische wijn en diverse soorten mousserende wijn. Ook voor sterke drank zoals Gin kun je bij ons terecht. Wereldwijnonline.nl breid tevens continu haar assortiment uit.

Taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl zoekt over de hele wereld de dichtsbijzijnde ambachtelijke bakkers voor elke opdracht. Hierdoor garandeert Taartenwinkel.nl ambachtsverse taarten die gedecoreerd kunnen worden met uw foto, tekst of bedrijfslogo. 

Bbqengourmet.nl verzorgt de catering door heel Nederland en België. U kunt bij Bbqengourmet.nl voor elke gelegenheid bestellen. Bbqengourmet.nl bezorgt aan huis, bij groepsaccommodaties en vakantieparken, bedrijven en op buitenlocaties.

webwinkelstraatje tips:

Paas Taarten
de grenzeloze smaak van genieten
Vergelijk en vindt de koffie die bij u past