Wijn, chocolade en andere lekkernij

Klassiek is natuurlijk ook een mooie fles wijn, een likeur of een fles gedestilleerd als cadeau. Ook de bonbons en chocolade zijn natuurlijk een geliefd bij gever en ontvanger maar de laatste tijd is ook de groente of fruitmand of een pakket delicatessen als gift in opkomst

 

In de webwinkel van DeWijnsite.nl kan men gemakkelijk en snel wijn en champagne bestellen van onder andere de grote champagne huizen Veuve Clicquot en Moët & Chandon. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op DeWijnsite.nl.

 In de webwinkel van DeValentijnsite.nl kan men gemakkelijk en snel allerlei cadeaus bestellen, onder andere boeketten, knuffels, wijn, champagne en heliumballonnen. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op DeValentijnsite.nl.

Koffievoordeel

Koffievoordeel verkoopt uitsluitend premium koffie via internet voor een spectaculair lage prijs. Dankzij een scherp inkoopbeleid is het mogelijk om absolute top koffie aan te bieden ver onder de normale winkelwaarde en beschikt over een enorm assortiment koffie afkomstig uit alle toonaangevende koffie gebieden over de hele wereld. 

Beschuitje.nl

Beschuitje.nl, laat uw bezoeker zichzelf of een ander verwennen. Dagelijks bezorgen zij diverse ontbijtjes bij de mensen thuis of op de zaak. Dit genot begint al vanaf € 20,- per persoon. Zij leveren 7 dagen per week tussen 06:00 & 13:00 uur. Dus ook de uitslapers kunnen met een heerlijk ontbijt gewekt worden. E

Dressmywijn.nl heeft een groot assortiment aan wijn. Natuurlijk zijn er hier de standaard rode wijnen, witte wijnen en rosé wijnen te vinden, maar ook meer! Zo is er keuze uit heerlijke mousserende wijnen, waaronder champagne en prosecco. En vanzelfsprekend mogen port, cava en sangria ook niet ontbreken in het assortiment.

Is er binnenkort iemand jarig, komt er een feestdag aan of ben je gewoon in een vrolijke bui? Er is altijd wel een goede reden voor een feestje. Bij Tuf-Tuf koop je gemakkelijk al jouw feestartikelen op één plek.

Van kleine bestellingen voor verjaardagen tot grote orders taart met bedrijfslogo voor bedrijven, de bakkers draaien hun hand er niet voor om. 
Het ruime assortiment wordt van bodem tot opmaak met vakmanschap bereid én tevens gekoeld aan de deur bezorgd. Ook afhalen in Haarlem is mogelijk. 

Mijn slijter levert ook aan u!

Mijnslijter.nl heeft een compleet assortiment zoals u dat van een online slijter mag verwachten. Het assortiment wordt dagelijks bijgewerkt en zal in de toekomst alleen maar groeien. Mijnslijter.nl levert middels een eigen bezorgdienst in de regio Gelderland en middels een gespecialiseerde bezorgdienst in de gebieden daar buiten.

Onze banketbakkers bakken elke dag de lekkerste verse taarten en maken overal in Nederland mensen blij met heerlijke traktaties. Of het nu gaat om een felicitatie, traktatie, bedankje, iemand succes wensen, de geboorte van een kind, een blijk van waardering,of gewoon lekker voor jezelf, met gefeliciTAART.nl is er altijd iets te vieren

Candyonline.nl is dé online snoepwinkel en heeft ruim 4500 producten!! De bekende (schep)snoepsoorten en daarnaast ook een groot aanbod import snoep, koek én frisdrank uit Amerika, Engeland, Scandinavië en Australië.

Wijnig.nl - De mooiste wijnen voor de beste prijs!

Wijnig.nl is de online wijnwinkel voor de beste en mooiste flessen wijn tegen de scherpste prijs. Bij Wijnig.nl vindt men de bekende wijnen  maar ook nieuwe ontdekkingen. Dit allemaal samen combineert Wijnig.nl met de beste service, persoonlijk en snel. Daarom bestellen webwinkelstraatje klanten bij Wijnig.nl!

Het Laatste Tafeltje

HetLaatsteTafeltje.nl is hét platform voor Last Minute DinerDeals. Dagelijks lokale lunch- en dineraanbiedingen aangeboden. Naast een uniek platform voor last minute aanbiedingen, is HetLaatsteTafeltje.nl ook een plek waar maximaal geprofiteerd kan worden van hoge kortingen zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit en service. 

De betere promo's, feestwijnen bij wereldwijnonline

Wereldwijnonline.nl levert witte wijn, rode wijn, rosé, dessertwijn, biologische wijn en diverse soorten mousserende wijn. Ook voor sterke drank zoals Gin kun je bij ons terecht. Wereldwijnonline.nl breid tevens continu haar assortiment uit.

Taartenwinkel.nl zoekt over de hele wereld de dichtsbijzijnde ambachtelijke bakkers voor elke opdracht. Hierdoor garandeert Taartenwinkel.nl ambachtsverse taarten die gedecoreerd kunnen worden met uw foto, tekst of bedrijfslogo. 

Bbqengourmet.nl verzorgt de catering door heel Nederland en België. U kunt bij Bbqengourmet.nl voor elke gelegenheid bestellen. Bbqengourmet.nl bezorgt aan huis, bij groepsaccommodaties en vakantieparken, bedrijven en op buitenlocaties.

webwinkelstraatje tips:

de grenzeloze smaak van genieten
Vergelijk en vindt de koffie die bij u past
Paas Taarten
www.wijny.nl