Baby en kleuter

Van 0 tot kleuter, alles voor uw kindje vindt u hier,luiers en rompers, badjes en fles. zelfs voor de wieg en de kinderwagen bent u hier op de juiste plek.

Kindermode

De koters moeten in de kleertjes, Hip en sterk maar het liefst ook wat betaalbaar. Shop op uw gemak , ook voor de kindermaten hebben wij het grootst mogelijke aanbod.

Speelgoed

Al spelende leren kinderen. Daarom is de keuze van het speelgoed ook zo belangrijk, kwaliteit en duurzaamheid staan hier bij de keus vooraan maar t moet natuurlijk vooral ook leuk zijn.

Voeding & verzorging

kleine kinderen en (aanstaande) moeders hebben speciale verzorging nodig, en speciale voeding natuurlijk, Alles vindt u hier op deze pagina’s

Moeders

Als je zwanger bent past opeens niets meer en ook als je pas bevallen bent wil je nog niet meteen in die strakke knellende spijkerbroek Hier kun je terecht voor  kleding, maar ook voor veel andere zaken waar nieuwe moeders behoefte aan hebben.

Naar school

Kleine kinderen worden groot. Eens komt de dag dat je met een traan in je oog ze naar hun eerste schooldag begeleid, vele, vele jaren zullen ze dag in dag uit naar school gaan en daar hebben ze spullen voor nodig, Van pen en papier tot schooltas en laptop. Gelukkig vind u alles wat uw kind nodig heeft hier.