Vakantiehuizen buiten Nederland

Of u nu op zoek bent naar een huisje of appartement in een grote stad, een boerderijtje ergens op het platteland of een luxieuze villa aan een costa of de Italiaanse riviera, de aanbieders op deze pagina hebben een groot bestand met prachtige vakantiewoningen in alle soorten en maten.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal aanbieders die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

Belvilla is met ruim vijfendertig jaar kennis en ervaring uitgegroeid tot één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven ruim 660.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de vakantiehuizen van Belvilla.

VillaXL is al meer dan 5 jaar actief als internationale organisatie in het verhuren van luxe vakantiehuizen, fraaie villa’s en gezellige chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Alle vakantiehuizen op VillaXL.com zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf geïnspecteerd

Dormio Resorts & Hotels biedt luxe vakantieresorts in Europa en Bonaire. De naam Dormio staat voor onbezorgd leven. Dat is onze filosofie. Ons doel is dat iedereen onbezorgd van zijn vakantiewoning kan genieten.

Holiday Suites biedt puur vakantieplezier in Noord-Frankrijk, de Belgische Kust en Belgisch Limburg. Kies voor een volledig ingericht vakantieverblijf van Holiday Suites en geniet van de natuur en de vele randactiviteiten.

La Casita Vakantiehuizen La Casita verhuurt landelijk gelegen vakantiehuizen in het uiterste zuiden van Spanje. Wie afwisseling zoekt van zijn druk bestaan, zal het bij La Casita naar zijn zin hebben.

VIVALDI Travel.nl is gespecialiseerd in het verhuren van particuliere vakantiehuizen in de populairste vakantiegebieden in Duitsland en Oostenrijk, zomer èn winter. Belangrijk: Alle huizen zijn stuk voor stuk door ons persoonlijk geïnspecteerd en bovendien verrassend betaalbaar!

All in Portugal is een gespecialiseerd bedrijf voor de huur van luxe villa’s en karakteristieke vakantiewoningen in Portugal. Het gebied waar ze zich voornamelijk op richten is de Algarve, Zuid Portugal. Alle villa’s die ze aanbieden zijn persoonlijk bezocht en met zorgvuldigheid uitgekozen. De villa’s zijn luxe en hebben allen een eigen zwembad.

Basic Travel vakantiehuizen

Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Wilt u inhoud aan uw website toevoegen en tegelijkertijd uw inkomsten verhogen? Word partner van Basic Travel.

Comfortvilla Luxe Villa's Spanje

Comfortvilla verhuurt luxe villa’s en appartementen in één van de mooiste kustgebieden van Spanje, de Baix Empordà en vakantiehuizen op het eiland Mallorca.

Last minutes kerstvakantie chalet.nl
Chalet.nl verhuurt chalets en appartementen in wintersportgebieden in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal en skilessen.
Meer dan 85.000 vakantiehuizen

Chalet.nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. 

Vakantiewoningen Europa

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa. Het hoofdkwartier van Bungalow.Net bevindt zich in Vosselaar, België. Het team in Vosselaar verzorgt niet alleen de klantenservice voor de Nederlandstalige klanten, maar ook de Engelse, Franstalige en Duitstalige klanten worden vanaf het kantoor geholpen. 

Zuid-Frankrijk
Gites.nl is een online platform waar verhuurders van vakantieadressen in Frankrijk hun vakantiehuis kunnen verhuren. Op Gites.nl vindt men meer dan 4.000 vakantiewoningen in Frankrijk. Wat voor type vakantie men ook plant, op Gites.nl vindt iedereen het ideale vakantiehuis.

Happysauerland.nl heeft een ruim én voordelig aanbod van luxe vakantiehuizen op de mooiste plekjes in het Sauerland. Happysauerland.nl is “de specialist” op het Sauerland met meer dan 20 jaar ervaring in het Sauerland en weet precies waar de mooie plekjes in Sauerland precies. Al onze vakantiehuizen worden streng geselecteerd op kwaliteit, comfort, sfeer, voorzieningen en de juiste ligging.

Interhome, internationale touroperator uit Zwitserland. Reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen.
De leidende aanbieder van vakantiewoningen. Meer dan 40.000 huizen in 32 landen. Beschikbaar voor lange of korte verblijven. Van 2 tot 56 personen. Chalets, villa’s met zwembad, appartementen, vakantieparken, studio’s in steden en meer.

Webwinkelstraatje tips

Zomervakantie in de bergen

Lastminute aanbiedingen

Luxe vakantiehuizen Italië

Droomvakantie Sardinie 500x500
Special Villas
Droomvakantie Toscane 728x90

De mooiste vakantiehuizen met zwembad

Villa Parcs Vakantiehuis Provence