Electronica superstores en lease/huur

U kent ze vast wel, die grote zaken waar ze alles op electra en e;ectronica gebied verkopen, BCC, Cool Blue etc. Al deze grote jongens hebben ook een vestiging in Webwinkelstraatje maar ook een aantal minder bekende, maar even goede!.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal webshops die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

 

Audio & beeld

Bol.com, de winkel van ons allemaal.

COOLBLUE.NL Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Ook op zondag! Gratis retourneren. 6 échte winkels. Beste Webwinkel 2017. Categorieën: Computers & tablets, Beeld & geluid, Reizen & fashion, Tuin & klussen, Huishouden & wonen.

Skala is hèt alternatief voor het huren van consumenten elektronica! Sinds 40 jaar is Skala actief in de verhuur van consumenten elektronica. In een ver verleden met fysieke winkels op A-locaties in bijna elke grote stad van Nederland,

Bestsellers is 12 jaar geleden gestart met de verkoop van witgoed en elektronica via het internet. Denk hierbij aan wasmachines, wasdrogers, televisies, stofzuigers, koelkasten, vaatwassers, scheerapparaten, koffiemachines enz. U kunt uw bestelling afhalen in Zwaag, thuis laten bezorgen of zelfs compleet laten installeren of inbouwen.

Bij GeekBuying zijn gepassioneerde tech-enthousiastelingen die ervan genieten om de nieuwste gadgets met mensen over de hele wereld te delen. We hebben een enorme selectie van producten en bieden onverslaanbare prijzen. Smartphones, laptops, TV-boxen, slimme wearables en Drones behoren tot de populairste producten op onze website

Studenten huren bij SmartStudentDeals.nl Voor een vast laag bedrag per maand een laptop voor studenten huren, vriezer huren of een wasmachine huren? Dat doe je natuurlijk bij SmartStudentDeals.nl. Hier huur je eenvoudig en goedkoop de nieuwste elektronica en witgoed.

EP.nl is een winkelformule van ElectronicPartner waarbij 80 ondernemers zijn aangesloten. Op de webshop EP.nl wordt er een breed assortiment aangeboden met hoogwaardige consumentenelektronica van alle bekende merken. EP: staat voor een hoge kwaliteitsstandaard en deskundig advies.

KINQ is het meest inspirerende online warenhuis voor al je gadgets, smart devices en nog veel meer. Bij KINQ koop je innovatieve artikelen die je leven makkelijker maken. KINQ staat in dienst van jou! Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld.

De Philips Online Shop is dé webshop met het grootste assortiment Philips producten van Nederland en België. De webshop bevat in totaal meer dan 2.500 artikelen over diverse categorieën als persoonlijke verzorging, koken, gezondheid, huidhouden en koffie én een eigen outlet en zijn er regelmatig wisselende acties en aanbiedingen!

Consumenten kunnen bij Expert.nl terecht voor al het witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer! Expert.nl staat voor beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook online houdt Expert.nl vast aan deze kernwaarden en staat de klant altijd centraal.

Magic Bullet Actie

TommyTeleshopping.com is alle dagen van de week te zien zowel ’s ochtends als ’s middags op de zenders RTL5, RTL7, RTL8, Net5, SBS6 en SBS9. De producten van Tommy Teleshopping zijn speciaal uitgekozen om het leven makkelijker te maken.

Conrad.nl-banner

Conrad is er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Met een assortiment van vele honderdduizenden artikelen kunnen ze je alles leveren om je leven wat aangenamer te maken. Van de nieuwste 3D-printers tot de meest geavanceerde quadrocopters.

Alternate.nl is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica en gereedschappen. 

Edwaybuy is een nieuwe winkel, maar groeit razendsnel. Edwaybuy verkoopt Xiaomi, Realme mobiele telefoons en ook een aantal Xiaomi-Eco-Series voor geweldige prijzen. Hoge kwaliteit voor groothandelsprijze

webwinkelstraatje tips: