Huurauto’s, motoren en fietsen,

vliegveld valet parking

Met de auto naar schiphol?  dan zal u toch uw auto ergens moeten parkeren. Valet parking is dé oplossing.vindt hier de beste parkeeraanbiedingen. Op uw vakantieadres een huurauto motor of scooter? ook dat kunt u regelen bij het webwinkelstraatje reisbureau en hij staat keurig op u te wachten bij aankomst op de plaats van bestemming..

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal aanbieders die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

Sixt staat voor mobiliteit, innovatie, kwaliteit en jarenlange ervaring. Mobiliteit op maat is het principe van Sixt. Sinds de oprichting in 1912 is Sixt actief in meer dan 80 landen en uitgegroeid tot een van Europa’s toonaangevende mobiliteitsaanbieders.

In januari 2022 betrad Oscar Autoverhuur de Nederlandse markt na het succes in Denemarken. Oscar Autoverhuur is erin geslaagd om in minder dan twee jaar de meest talrijke autoverhuurketen in Denemarken te worden met meer dan 120 locaties en +1.800 voertuigen.

Bij 247parking wordt de auto van de klant standaard buiten of tegen meer prijs overdekt geparkeerd. Het terrein is goed verlicht en voorzien van permanente camerabewaking. De locatie is goed zeer bereikbaar (naast de N201). Een medewerker van 247parking handelt de papieren af, checkt de klanten in en geeft aan waar de auto geparkeerd dient te worden. 

Baja Bikes is een Nederlands fietstour & fietshuur bedrijf dat wereldwijd opereert in meer dan 200 steden. Met of zonder local als (Nederlandstalige) gids zie je op de fiets veel meer in minder tijd tijdens een stedentrip. Je voelt je gelijk onderdeel van de stad. Ontdek de hoogtepunten en ervaar hoe het echte leven in de stad is.

Welkom bij Rentcars.com, het belangrijkste autoverhuur- en vergelijkingsportaal voor auto’s in Latijns-Amerika.
We zijn opgericht in januari 2009 en zijn marktleider op de Braziliaanse markt in het maken van reserveringen, waarbij we samenwerken met de belangrijkste netwerken van autoverhuurbedrijven in de wereld.

EazzyPark biedt parkeerservice voor reizigers van en naar EindhovenAirport en Schiphol. Dit doen zij door middel van zowel Shuttle als Valet service en daardoor is EazzyPark uniek bij EindhovenAirport.

CamperDays is een online reisbureau voor campers. Ondertussen heeft CamperDays.nl in 24 landen, op vier continenten meer dan 20.000 direct te boeken campers. CamperDays.nl is gespecialiseerd in lage, dagelijks bijgewerkte prijzen en transparante vergelijkbaarheid van details betreffende uitrusting en huurvoorwaarden.

Met bijna 2100 locaties wereldwijd biedt Alamo een netwerk van locaties voor autohuur op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt scherpe prijzen, optimale service en een auto van maximaal 9 maanden oud

P1 gelooft in ontzorgen op maat: P1 heeft oog voor de belangen van zowel de parkeerder (op basis van service) als van de eigenaar (op basis van partnership). Dit waarborgt P1 door het bieden van een breed pakket aan dienstverlening (on street en off street) en door te investeren in kennis, systemen en goed opgeleide mensen.

Listnride.nl is het grootste Europese fietsverhuurplatform, dat midden- en premiumfietsen aanbiedt die gemakkelijk online kunnen worden gezocht, geselecteerd en geboekt. Met meer dan 1000 verhuurpartners op meer dan 500 locaties die meer dan 25.000 huurfietsen in heel Europa aanbieden, is er een divers aanbod voor alle reizigers die op zoek zijn naar een perfecte rit.

Momondo.nl is een inspirerende wereldwijde reiszoekmachine die prijzen voor vluchten, hotels en autoverhuur vergelijkt. Momondo.nl bereikt reizigers in 35 markten over de gehele wereld en bieden een gedurfd en kleurrijk reisuniversum met volledige prijstransparantie van vliegtickets, hotels en huurauto’s, op een manier die iedereen inspireert – en in staat stelt – om deze prachtige wereld te ontdekken. 

ParkCare is dé boekingswebsite voor parkeren bij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Met meer dan 100 parkeeraanbieders op luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven, Keulen, Weeze, Zaventem, Charleroi, Düsseldorf, Hahn en Frankfurt is ParkCare de boekingswebsite met het grootste aanbod voor Parkeren bij vliegvelden.

Schiphol taxi

Sneleentaxi is het makkelijkste boekingsplatform voor taxiverkeer in heel Nederland. Sneleentaxi hanteert enorm scherpe tarieven dankzij het slim verdelen van ritten aan al haar meer dan 250 vervoersbedrijven in Nederland. Sneleentaxi ontvangt jaarlijks meer dan 200.000 ritten en is daarmee een van de grootste vervoerders van Nederland in de taximarkt.

Klanttevredenheid is belangrijk voor Rentcars.com en ze doen er dan ook alles aan dit te waarborgen. Rentcars.com garandeerd een makkelijke, veilige en kwalitatieve customer journey. Klanten kunnen een overal en ten alle tijden een auto huren. Het platform van Rentcars.com vergelijkt prijzen en toont de klant de beste prijs.

Parkos is het boekingsplatform voor parkeerplekken rondom vliegvelden. Met parkeerplekken rondom alle grote vliegvelden zoals Schiphol, Eindhoven Airport, Dusseldorf Airport en Zaventem biedt Parkos een compleet aanbod aan parkeerplaatsen aan.

Webwinkelstraatje tips

Vervelende verrassing: Hoogseizoenpech alle huurauto's weg

Thevaleguys