Wintersport

Zodra de dagen weer korter worden gaat het kriebelen. De Kou in de lucht, je kan de sneeuw bijna ruiken, Op naar de bergen mensen, de lange latten op en roets, de berg af. En  ‘s-avonds apres ski. het grote genieten. Het uitzoeken van een onvergetelijke vakantie is een groot deel van de (voor)pret. Zélf alle aanbieders bekijken en vergelijken. Onze top 15 van touroperators, reisorganisaties en reisbureaus vindt u hier, plus nog een groot aantal tips.

 

Sunweb is al 4 keer uitgeroepen tot ’s werelds beste wintersportaanbieder en ook dit jaar zijn zij weer genomineerd. Deze prijs wordt uitgegeven aan de meest actieve en innovatieve wintersportorganisatie. Zij hebben ook uw hulp hard nodig om voor de 5e keer te winnen.

Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 50 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.

Winteravontuur Lapland!

BBI Travel is één van Nederlands oudste reisorganisaties en geldt als een échte specialist voor Ierland, IJsland, de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) & Canada. Tevens is BBI Travel vertegenwoordiger van Hurtigruten, de gerenommeerde Noorse rederij. Met kwaliteit hoog in het vaandel is uw reis bij ons in vertrouwde handen.

Husk Wintersport is de nummer 1 op het gebied van budget wintersportvakanties met auto en bus naar de Franse Alpen. Je reist met gediplomeerde Nederlandse chauffeurs in een Nederlandse gekeurde bus en op alle busbestemmingen is reisleiding aanwezig. Een Husk Wintersport boek je al vanaf €59,- inclusief Busreis, Accommodatie en Skipas!

wintersport vakantie in Frankrijk

Het Frankrijk Huis biedt via Frankrijkwintersport.nl bijzondere wintersportvakanties in de Franse sneeuw. Onderscheidend in keuze van vakantieadres, creatief en ondernemend en met persoonlijke aandacht. Frankrijkhuis.nl maakt met betrokken medewerkers en leveranciers reisvoorstellen op maat.

DynamicHolland.nl vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en zijn wij uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen. 

SingleSnow vertrekt gedurende de wintermaanden naar diverse wintersport bestemmingen in Europa en daarbuiten. Onze groepen bestaan altijd uit een vrolijke mix van 30+ singles en alleengaanden,en gelijke man/vrouw verhouding Of je nu begin 30 bent of al jaren levenservaring hebt, beginnende of gevorderde wintersporter bent:

De leukste wintersport chalets op heerlijkehuisjes.nl

Heerlijkehuisjes.nl biedt een breed aanbod in verschillende prijsklassen. Op vakantie met de kinderen? Boek dan een knusse woning op een gezellig familiepark. Met een vakantiewoning van Heerlijkehuisjes.nl zijn consumenten gegarandeerd van de juiste uitvalbasis voor een topvakantie.

Busreizen

Peter Langhout streeft er naar dat consumenten optimaal van de vakantie kunnen genieten en bieden u daarom een breed pakket aan compleet verzorgde reizen waarbij veel inclusief is inbegrepen bij de prijs. Doordat er groot wordt ingekocht en doordat de consument rechtstreeks boekt, zijn de prijzen uiterst scherp. 

Sunweb Wintersport

Sinds 2000 is Sunweb Vakanties als direct-seller actief op de markt van wintersportvakanties naar Europese sneeuwbestemmingen. Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties. Enkele jaren geleden zijn de wintersportreizen van het  merk GoGo Tours ook ondergebracht bij Sunweb Vakanties 

SnowMania.nl is dé wintersportaanbieder voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar. Als onderdeel van Dynamic Holland is SnowMania.nl al 30 jaar de specialist in wintersportreizen voor jongeren van middelbare schoolleeftijd. Van oorsprong organiseert Dynamic Holland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring

Skichalets.nl is een wintersportorganisatie die vanaf 1993 actief is in het organiseren van Catered Chalet vakanties, waarbij gasten individueel per kamer in een chalet kunnen boeken, maar ook als groep een chalets in z’n geheel kunnen afhuren. 

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

Bij Snowtime begint het winterseizoen vroeg en eindigt pas eind april/begin mei. Snowtime is de oprichter van de befaamde Dutchweek Snowtime in Val Thorens, het grootste Nederlandse sneeuwevenement in de Alpen. Jaarlijks wordt dit evenement door 5.000 tot 6.000 landgenoten bezocht.

Al bijna 10 jaar kunt u bij Snowrental.nl terecht om uw ski’s te huren: een gemakkelijke manier om voordelig uw skimateriaal te reserveren in meer dan 400 Europese wintersportbestemmingen. Kies uw skibestemming uit het netwerk van Snowrental.nl in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland, Andorra, Bulgarije, Slovenië, Oostenrijk of Spanje.

webwinkelstraatje tips:

Skihal
Welcome in Winterberg