Food en supermarkten

De laatste tijd zie je steeds meer aanbieders van Food abonnementen maar ook slagers, verswinkels en natuurlijk supermarkten op het web. het aanbod wordt alsmaar groter, mede door de actualiteiten bestellen de mensen steeds vaker hun producten en levensmiddelen online. steeds sneller, soms zelf binnen enkele uren geleverd.

Auto’s en motoren

Onze heilige koe en ons stalen ros, de vervoersmiddelen die ons al meer dan een eeuw brengen waar we willen, niet meer op stoom maar op benzine en, de laatste jaren, ook op elektriciteit. Maar we moeten onze voertuigen natuurlijk wel onderhouden, willen we er blindelings op vertrouwen. Kopen en verkopen repareren en onderdelen. Hier is dé plek op het web.

Financiën en verzekeringen

Geld, geld, geld, de wereld draait nog steeds om geld! Of je nu arm bent of rijk, elke dag worden we weer geconfronteerd met financiële handelingen, betalen, lenen, sparen, beleggen , Euro’s er in en net zo hard er weer uit. En natuurlijk verzekeringen , want als we ons dure geld ergens aan uitgeven moet dat natuurlijk wel verzekerd zijn, voor als er eens wat gebeurt.

Werk en zaken

Om te zorgen dat er een constante geldstroom binnenkomt zal er gewerkt moeten worden, en zaken gedaan, deze pagina gaat hierover, een nieuwe baan, een opleiding, zakelijke dienstverlening, noem maar op, je vindt t allemaal hier.

Kennismaking en dating

De tijd dat je de liefde van je leven op je werk, in de kroeg of bij vrienden thuis tegenkwam lijkt voor velen voorgoed voorbij. Tegenwoordig schrijf je je in bij een, of meerdere, datingsites en winkel je op je gemak door een ruim aanbod van “kandidaten” alvorens je nog maar een woord hebt gewisseld, je mailt wat en je swiped wat en dan blijkt dat er voor iedereen wel ergens een leuke partner voor t leven of een one night stand rond loopt.

Erotiek

De stoutste pagina in het hele webwinkelstraatje, hier vindt je allerlei atributen, hulpmiddelen, kleding en speeltjes om je seksleven om te toveren naar een erotisch avontuur, of je nu alleen bent of met een (of meer) partners, saai wordt t nooit meer.  Om hier te mogen shoppen moet je 18 jaar zijn en door hier te klikken verklaar je dat je dat inderdaad ook bent en kom je binnen op de pagina.