Ecologisch verantwoorde  en duurzame producten en materialen

met Wanneer een product duurzaam is, mag je ervan uitgaan dat het product lang meegaat. Op deze manier is het product veel minder snel aan vervanging toe en hoef je dus minder snel een nieuw product te kopen. Dit zorgt er voor dat er minder grondstoffen verbruikt worden.  Dit heeft dus een positieve uitwerking op het milieu. Een bijkomend voordeel is dat, doordat het product langer mee gaat, je geld kan besparen op de aanschaf van nieuwe producten.

Duurzame producten zijn niet alleen beter voor het milieu, ze zijn ook op een mensvriendelijke manier geproduceerd, onder goede omstandigheden en een passende compensatie voor het geleverde werk.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal aanbieders die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

Bioethanolhaard-shop.nl kan de klant een zeer aantrekkelijke actie aanbieden. Bioethanolhaard-shop.nl biedt het beste digitale materiaal in de branche in de vorm van afbeeldingen, video’s en technische tekeningen.

Eibmarkt.com is één van de grootste e-commerce webshop op het internet met meer dan 225.000 artikelen uit de huis-en gebouw-automatisering, thuis techniek, huishoudelijke apparaten, multimedia, elektrische apparatuur, data en netwerk techniek 

EP.nl is een winkelformule van ElectronicPartner waarbij 80 ondernemers zijn aangesloten. Op de webshop EP.nl wordt er een breed assortiment aangeboden met hoogwaardige consumentenelektronica van alle bekende merken. EP: staat voor een hoge kwaliteitsstandaard en deskundig advies.

Webwinkelstraatje tips